"Tallinn tegigi minust selle inimese, kes ma praegu olen."

Laulja Ivo Linna
Tirdi tänava mänguväljak saab kaasaegse ilme (0)
09. september 2021

Nõmmel, Tirdi tänav 12, alustati mänguväljaku rekonstrueerimistöödega, millele juurde rajatakse ka virgestus- ja puhkeala. Rekonstrueeritav mänguväljak on kavandatud lastele vanuses 1–12 aastat, virgestus- ja puhkeala on mõeldud ka täiskasvanutele.

Nõmme linnaosa vanema Grete Šillise sõnul on Tirdi tänav 12 mängu- ja virgestusala rekonstrueerimisel ning projekteerimisel silmas peetud selle mitmekülgset kasutusvõimalust. „Kuna olemasolevat palliplatsi kasutatakse harva, siis ristkasutuse eesmärgil on joonistatakse platsile asfaldimängud, mida saaksid kasutada erinevas vanuses lapsed,“ ütles Šillis.

Olemasoleval mänguväljakul säilitatakse heas korras olevad mänguvahendid ning turvaalusena kasutatakse sellel alal liiva. Kahte asukohta ala lääneküljel paigutatakse lauad-pingid. Seljatoeta ja kahtepidi kasutatavad pingid on planeeritud ka palliplatsi serva ning mänguväljakule liivakasti kõrvale. Maa-ala läbib betoonivist kattega jalgteed.

Mängu- ja virgestusalad ning korvpalliplats on valgustatud suunatud valgusega, pimedal ajal on valgustatud ka haljasala läbiv jalgtee. Kokku paigaldatakse alale 18 kvaliteetset led valgustit, millest kaheksa on spordiväljakule planeeritud prožektorvalgustid ning kümme mänguväljakule ja kõnniteele planeeritud pargivalgustid.

Ehitustöid teostab Mefab OÜ, planeeritav tööde lõpp on 17. november 2021 aastal.

Tööde kogumaksumus on 155 662,80 €.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.