"Arendajad ei lase arhitektidel lähtuda inimeste vajadustest, vaid sellest, kuidas äriplaan võimalikult tulu tooks."

Kunstiakadeemia rektor, arhitektuuriajaloolane Mart Kalm
VIDEO! Toidufilmide festival tuleb taas! (0)
09. september 2021

Täna algas traditsiooniline toidufilmide festival. Linateosed viivad kulinaarsele rännakule läbi mitmete toiduteemaliste dokumentaalifilmide.

Sõpruse kinos saab nädala jooksul vaadata koguni kaheksat toidufilmi. Ideaalne aperitiiv enne mõnusat õhtusööki. Vaatajateni jõuavad inspireerivad lood kokanduse tippudest kuid ka sissevaade valdkonna kitsaskohtadesse.

“Me oleme koos kaaskorraldaja Taiviga püüdnud iga aasta panna kokku võimalikult eriilmelise programmi, et erinevad toiduvaldkonna teemad oleks kaetud. Seekord on nii tippgurmeed kui kooke, kohvi ja üks mereanniteemaline film- väga eriline menüü nagu igas heas toidukohas peakski olema.”

Sel aastal valiti suurest hulgast vähem filme kui tavaliselt, kuna inimeste kinos käimine on varasemast erinev. Lisaks Tallinnale linastuvad teosed ka Kuressaare kinos, seega kes tuleva nädalavahetuse hoopis saarel veedab, pange kõrva taha!

“Selle aasta festivali pärl on meie avafilm Anthony Bourdainist “Roadrunner” mis tuli välja alles selle aasta juuni kuus välja ja on juba väga palju tähelepanud pälvinud,” lisas Saluveer.

Rohkem infot programmi kohta leiab veebilehelt foodfilmfestival.ee.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.