"Arendajad ei lase arhitektidel lähtuda inimeste vajadustest, vaid sellest, kuidas äriplaan võimalikult tulu tooks."

Kunstiakadeemia rektor, arhitektuuriajaloolane Mart Kalm
JAAGUP KREEM: Eelistan riideid näpuga katsuda, netipoest ma neid ei osta (0)
10. september 2021
Ilja Matusihis

Hiljutisel tarbijaõiguste päeval õpetas linn, kuidas netipoest ohutult osta. Pealinn uuris,
kas asjatundjad ja tuntud inimesed on kunagi poes petta saanud.

“Igasuguseid tehnilisi vidinaid ostame bändi jaoks suurest ja tuntud e-poest Saksamaal, kus on kõike saada, kus mõistlike hindadega kaup on alati kvaliteetne ja vajadusel saab seda sekeldusteta ümber vahetada. See on meil juba sissekäidud rada!” tõdes muusik Jaagup Kreem

“Üldjuhul tuleb e-poodidest ostes eeltööd teha, vaagida võimalusi ja hindu, arvutada. Kuid muusikainstrumente ma küll naljalt e-poest ei osta, pill peab ikka käes kõlama hakkama. See tuleb käes ära proovida! Olen paar korda e-poest riideidki ostnud, kuid tulemus on sama nagu pilliga. Pean materjali näpu vahel katsuda saama. Pildil võib rõivas väga äge välja näha, aga selga ja jalga proovimata ei pruugi need asjad mulle sobida.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.