"Tallinn tegigi minust selle inimese, kes ma praegu olen."

Laulja Ivo Linna
11. ja 25. septembril Merivälja turg kutsub sügisande soetama (0)
10. september 2021
Foto: Pirita LOV

“Rõõmsad on Pirital need laupäevahommikud, kui Merivälja turg väravad lahti teeb. Turg on olnud nii põnev kauplemiskoht kui ka kokkusaamispaik paljudele kogukonna liikmetele. Veel kahel septembrikuu laupäeval on võimalik Merivälja turult kaupa osta ja turumelust osa saada. Oodatud on kõik linlased,” ütles Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Merivälja turulaupäevad toimuvad 11. ja 25. septembril ning esmajoones saab turult värsket hooajakraami ning kaugel ei ole enam soojade villasokkide ja sallide aeg. Ka neid saab turult osta. Iga turupäev on üllatanud eriliste maitsetega. Seekord on müügil 5-7 sorti tõelist itaalia jäätist. Seda saab kaasa osta termokarbis.

Turul müüakse talu- ja kalatooteid, käsitööleiba, astelpajumarju, kondiitritooteid ja paljut muud. Seekord on turul ka korvimeister, samuti saab osta käsitööd. Avatud on turukohvi, meeleolu loob muusika.

Merivälja turg toimub iga ilmaga.

Merivälja turg on avatud Kesktee 40 korvpalliplatsil laupäeval kella 10–13.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.