"Arendajad ei lase arhitektidel lähtuda inimeste vajadustest, vaid sellest, kuidas äriplaan võimalikult tulu tooks."

Kunstiakadeemia rektor, arhitektuuriajaloolane Mart Kalm
Priisle Äripark saab täna viimase nurgakivi (0)
10. september 2021
3D-foto Priisle tee 18 ärihoonest. Foto: Restate

“Lisaks äripargi arendusele on Priisles kasvamas elanike arv ja liikluskoormus, äsja avati seal ka uhiuus Linnamäe keskus eesotsas Prismaga ning äsja kooskõlastusele saadetud Rahu tee muudab transpordiühendused kesklinna, Pirita ja Tallinna ringteega senisest sujuvamaks,” ütles Restate’i tegevjuht Rasmus Tali.

Ärikinnisvaraarendaja Restate paneb täna kl 15:00 nurgakivi Priisle Äripargi viimasele hoonele aadressil Priisle tee 18. Sellega saab 2022. aastal äripark valmis.

“Lasnamäe kui 1980. aastate magalarajooni kuvand on jõuliselt muutumas ning energiasäästlikud ja nutikad hooned moodustavad järjest suurema osa,” lisas Tali, kelle hinnangul on Priisle piirkond tervikuna suures arengus.

Äripargi viimane hoone, Priisle tee 18 on ladu-kontor tüüpi ärihoone. “Ärihoone planeering on väga hästi läbi mõeldud just ettevõtetele, kelle jaoks on oluline ressursi- ja ajasäästlik toimimine. StockOffice kontseptsiooni all on võimalik koondada kokku kaubanduspind, kontor ja ladu ning toimida senisest efektiivsemalt,” lisas Tali.

Priisle Äripargi kogupindalaks on 15 000 ruutmeetrit, kus tegutsevad paljud kaubandus-, toitlustus-, tootmis- kui ka laopinnad. Äripargi viimane hoone valmib Restate’i ja Eventus Ehituse koostöös 2022. aasta alguses.

Nurgakivi pannakse täna, 9.septemrbil kl 15:00 aadressil Priisle tee 18.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.