"Arendajad ei lase arhitektidel lähtuda inimeste vajadustest, vaid sellest, kuidas äriplaan võimalikult tulu tooks."

Kunstiakadeemia rektor, arhitektuuriajaloolane Mart Kalm
VIDEO JA FOTOD Nädalavahetusel sai Õismäe tiigi kaldal kuulata Meie Meest ja Anne Veskit ning osaleda sügislaadal (3)
11. september 2021
Ilja Matusihis

Laupäeval, 11. septembri toimus Õismäe tiigi kaldal amfiteatris traditsiooniline sügiskontsert Haabersti Sügis. Kontserdil pakkusid muusikalist meelelahutust ansamblid Via Baltika, Laine ja Meie Mees ning Anne Veski.

VAATA kontserdi SIIT.

Vaata galeriid (59)

Haabersti linnaosavanem Oleg Siljanov sõnas, et päev tiigi ääres on täis head muusikat, sest lavale astuvad parimad artistid. „Haabersti sügiskontserdil esinevad Haabersti Puhkpilliorkester Kutter, ansamblid Via Baltika, Laine, Meie Mees ning õhtu lõpetab alati särav Anne Veski. Meeleolukale kontsertprogrammile paneb punkti ilutulestik,“ rääkis linnaosavanem.

Linnaosavanem ja juhtis tähelepanu, et kontsert toimub piiratud alal. „Vastavalt riigis kehtestatud piirangutele on sissepääs piiratud alale COVID-tõendi ja isikut tõendava dokumendi esitamisel. Oma nakkusohutust ei pea tõendama kuni 18-aastased. Kohapeal on olemas ka tasuta testimise võimalus,“ ütles Siljanov.

Kommentaarid (3)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Katile Matilt
11. sept. 2021 08:30
Aga Kati kurtis ju, et tara sees hoitakse nakatunuid ja väljaspool tara on terved. Ei saa aru, miks ta siis muretseb, kui ta tervete seas kontserti saab nautida? Ilmselt ei saanud ka moderaator aru, seepärast saatis vastukirjutatu modereerimiskomisjonile mõtlemiseks.
Kati
10. sept. 2021 15:10
Tõmmatakse jälle kontserdialale tara ümber nagu tehti seda vanalinna päevadel? Tara sees nakatunud oma passidega ja tara taga mitte nakatunud. Hallo ... tulge mõistusele! Üritus toimub vaba õhus aga mitte kinnises ruumis.
Mati Katile
11. sept. 2021 07:42
No siis oled ju kaitstud, kui nakatanud tara sees ja sina tara taga tervete seas. Ära kipu tara lähedalegi, vaata puude tagant, Nii Anne kui Meie Mees laulavad valjusti, kuuled küll. Mis hädaldad ilmaasjata, naudi sügist!