"Inimene peaks saama pühendada end lihtsalt oma elu elamisele. Linnaasutused peaksid olema heas mõttes justnagu nähtamatud – osutades linnakodanikule teenust nii, et nad ise meeldegi ei tule."

Tallinna linnasekretär Priit Lello
Punase Risti avatud taaskasutuskauplus on hästi vastu võetud (0)
12. september 2021
Ilja Matusihis/Pilt on illustratiivne

Tallinnas avas esmaspäeval uksed Eesti Punase Risti esimene taaskasutuskauplus, inimeste huvi uue poe vastu on olnud suur.

“Huvi taaskasutuskaupluse vastu üllatas meid ennastki – esimese päeva müük oli kolm korda suurem kui ette ennustasime,” rääkis Eesti Punase Risti kommunikatsiooni- ja turundusjuht Liis Ehrminger BNS-ile. “Külastajaid on jätkunud kõikideks päevadeks nii et kaupluse personalil on käed-jalad pidevalt tööd täis,” lisas ta.

Ehrmingeri sõnul kiidavad inimesed ennekõike korralikku kaupa ja meeldivat poekeskkonda. Lisaks ollakse rahul ka hinnaklassiga.

Kauplus kannab nime Punane Ristik ja asub aadressil Kadaka tee 54. Mitmesaja ruutmeetrisel pinnal on nii rõiva- kui ka sisustuskaupu. Keskmine hinnaklass on kaupluses 3–5 eurot, kuid leidub ka väga erilisi ja hinnalisemaid esemeid.  Poe tuluga aitab Punane Rist toetada puudustkannatavaid inimesi kõikjal üle Eesti.

Punane Ristik on avatud tööpäevadel kella 10–19 ja laupäeval kella 10–17.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.