"Arendajad ei lase arhitektidel lähtuda inimeste vajadustest, vaid sellest, kuidas äriplaan võimalikult tulu tooks."

Kunstiakadeemia rektor, arhitektuuriajaloolane Mart Kalm
EVE KIVI: Poes käies naudin lettide kujundust ja puhkan (0)
13. september 2021
Eve Kivi. Foto: Scanpix

“E-kaupade vastu pole mul midagi, kuid mina eelistan ise poes käia – vaadata ja proovida. Käin, naudin ja puhkan. Juba poodi sisse kõndides näen, mis mulle meeldima võiks hakata ja mis tähelepanu tõmbab. Minu arvates on väga tore vaadata, kuidas kaubamaja on teinud lettidele uue kujunduse ja disainerid teema lahendanud,” ütles näitlejatar Eve Kivi.

Hiljutisel tarbijaõiguste päeval õpetas linn, kuidas netipoest ohutult osta. Pealinn uuris,
kas asjatundjad ja tuntud inimesed on kunagi poes petta saanud.

“Kaubamajas on olnud aastakümned tugevad disainerid. Kõige ilusam ja huvitavam on minu meelest majapidamistarvete lett. Kujunduse ja kaupade ilu annab imetleda! Silma on jäänud näiteks väga ilusad vaasid, olen kogu klaasi ostnudki kaubamajast. Tõmbavad pilku nii, et valin oma perele kingitusedki sealt. Vahel müüjad küll naersid, et kas maja täis juba ei sa. Kuid pere on meil suur ja lapselapsi palju,” ütles Eve Kivi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.