"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
INVESTOR KRISTI SAARE: Netipoes saan hindu võrrelda ja sealt ostmine on mugav (0)
13. september 2021
Kristi Saare. Foto: Scanpix

“Kaubanduskeskusse mineku asemel eelistan e-poodides tehinguid teha. Olen kasutanud neid pea kõikide kaupade ostmiseks. See on mugav ja kiire ning nii saab hindu võrrelda,” ütles aasta investori tiitliga pärjatud Kristi Saare.
Hiljutisel tarbijaõiguste päeval õpetas linn, kuidas netipoest ohutult osta. Pealinn uuris, kas asjatundjad ja tuntud inimesed on kunagi poes petta saanud.

“Muidugi on kaubanduskeskuses hea see, et seal on ligi kümme riidepoodi rivis, samas kui internetis tuleb need ise üles leida. Kui aga konkreetset toodet vajad, leiab internetiotsingu kaudu odavaima pakkumise hõlpsalt. Hinna võrdlemisel teevad portaalid elu lihtsamaks,” märkis Saare.

“Peokleiti eelistan siiski proovida tavapoes, kuid sama firma viiendat paari teksaseid ostes e-pood tõenäoliselt üllatusi ei paku. E-poodide tausta peab muidugi teadma, sest ilusa veebilehe saab ju praegu üsna väikese vaevaga üles panna. Kui tausta ei kontrolli, võid alles hiljem avastada sellega seotud tarbijakaitsevaidlused või hilinenud tarned. Välisfirmadega tuleks arveldada krediitkaardiga, et sekelduste puhul vaie esitada. See annab lisakaitse.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.