"Tallinn tegigi minust selle inimese, kes ma praegu olen."

Laulja Ivo Linna
Õigusapteegi tasuta õigusnõustamine jõuab Lasnamäele (0)
13. september 2021
Foto: Albert Truuväärt

Eesti Juristide Liit ja Tallinna linn korraldavad Lasnamäe Linnosa Valitsuses (Pallasti 54) 23. septembril 2021 kella 10.00- 14.00 Õigusapteegi raames tasuta õigusnõustamise.

23.septembri toimuval nõustamisel saab tasuta õigusabi notaritoimingute, pärimisõiguse, perekonnaõiguse, lastele elatisraha, elatisabi, töölepingu seaduse, täitemenetluse, era- ja juriidiliste isikute pankrotimenetluse, kohtusse pöördumise, hagiavaldustele esitatavate nõuete, maksekäsu kiirmenetluse, kohalike omavalitsuse ja riigiasutusega suhtlemise ja dokumentide vormistamise, tarbijakaitse ja sinna esitatavate kaebuste lahendamise, korteriühistu, lepingu- ning võlaõiguse alal.

Tasuta õigusabi annavad kõrgelt kvalifitseeritud spetsialistid, kellede hulka kuuluvad vandeadvokaadid, notarid, pankrotihaldur, korteriühistute õigusnõunik, perekonnaõiguse õigusnõunik, töölepingualane õigusnõunik, tarbijakaitse nõukogu liikmed ja kohaliku omavalitsuse jurist.

Õigusapteegi õigusnõustajad annavad õigusabi eesti ja venekeelses.

Kõikidele asjahuvilistele ja abivajajatele on tagatud vaba sissepääs ning eelregistreerimist Õigusapteeki ei toimu. Abivajajaid teenindatakse elavas järjekorras.

Tasuta õigusabi antakse vaid vaktsineerimistõendi ja läbipõdemise tõendi alusel, negatiivse COVID-19 testi tulemusel!

Täpne teave ÕIGUSAPTEEGI korralduse, nõustajate spetsialiteedi ja võimaluste kohta on Eesti Juristide Liidu kodulehel www.juristideliit.ee, tel 6313002 või EJL Facebookis.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.