"Arendajad ei lase arhitektidel lähtuda inimeste vajadustest, vaid sellest, kuidas äriplaan võimalikult tulu tooks."

Kunstiakadeemia rektor, arhitektuuriajaloolane Mart Kalm
EL saatkondade töötajad kutsuvad maailmakoristuspäeval Lasnamäed koristama (0)
14. september 2021

Koostöös Eesti Maailmakoristuspäeva, Lasnamäe linnaosa valitsuse, Raadiku Noortestaabi, Youth Club Active’i ning erinevate saatkondadega kutsub Saksa saatkond koos teiste ELi saatkondadega kõiki laupäeval Lasnamäele Raadiku asumisse prügi koristama.

 „Kohtume kell 10:00 parkimisplatsil (Raadiku 10, Lasnamäe), #EuropeUnited lippude juures. Tunnete meid ära kollaste #EuropeUnited vestide järgi. Palume kaasa võtta töökindad, ilmale vastav riietus, veepudel, kaasaskantav kohvitops ja perekond, sõbrad ning kolleegid. Ürituse lõpus ootab kohv ja kerge kehakinnitus (aadressil Raadiku 8a/1),“ selgitas Brita Veimen Saksamaa Liitvabariigi suursaatkonnast.

Täpsem info ürituse kohta Facebookis: https://fb.me/e/13Hvm3DSc

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.