"Inimene peaks saama pühendada end lihtsalt oma elu elamisele. Linnaasutused peaksid olema heas mõttes justnagu nähtamatud – osutades linnakodanikule teenust nii, et nad ise meeldegi ei tule."

Tallinna linnasekretär Priit Lello
Pirita saab uued bussiootekojad (0)
15. september 2021
Foto: Pirita LOV

„Bussiootepaviljon ei pea olema ilmetu plekist varjualune, mis hädapärast vihmavarju pakub, vaid peab ajaga kaasas käima nii funktsionaalselt kui ka disainilt. Inetud plekist bussiootepaviljonid on amortiseerunud ning ajast ja arust. Õnneks saab nende aeg Pirital otsa,” Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat, kelle sõnul on oluline, et keskkonnasäästlike ühissõidukite soetamise kõrval arendatakse linnas ka ühistransporti toetavat taristut.

Ühistranspordi plekist varjualused vahetatakse Pirital ajakohaste klaasist ootekodade vastu.

Värskelt on Piritale paigaldatud neli uut bussiootekoda. Oblika peatuses on uus paviljon nii linnast väljuval kui ka linna suunduval suunal, uus ootekoda on Mähe ja Hämari peatuses linna suunduval suunal.

Vanad ootekojad utiliseeriti ning uued on klaasist. Ootekojad paigaldas Pirita linnaosa valitsuse tellimusel San-Met Grupp OÜ. Tööd läksid maksma 15 120 eurot.

Uued paviljonid on juba Pärnamäe teel ja paigaldatakse Randvere, Kloostrimetsa, Vabaõhukooli ja Ranniku teele.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.