Tasub vaadata, et valitsus liiga ulatuslike riiklike kulutustega hinnatõusule lisahoogu ei anna. Kehtestades seeläbi justkui kogemata täiendavat “inflatsioonimaksu."

Madis Müller, Eesti Panga president
osalemine on tasuta Integratsiooni Sihtasutus korraldab laupäeval Tallinnas eesti keele messi KU-KУ (0)
16. september 2021

Integratsiooni Sihtasutus korraldab laupäeval, 18. septembril kell 10-16 Tallinna Lauluväljakul eesti keele messi KU-KУ, et tutvustada eesti keele õppimise võimalusi. Messile on oodatud erineva eesti keele oskuse ja erinevate keeleõppevajadustega täiskasvanud. Keelemessil osalemine on tasuta. 

Osalejatel on võimalik leida endale sobiv keeleõppevorm, tutvuda uute õppematerjalidega, mängida keeleõppemänge, saada nõu, kuidas valmistuda keeleeksamiks, tutvuda keelekümbluse metoodikaga ning osaleda keelekohvikus ja õpitubades, kus tutvustatakse erinevusi keeleõppe metoodikates, õpetatakse valima oma vajadustele eesmärgipärast metoodikat ning kasutama igapäevaselt ümbritsevaid vahendeid ja võimalusi. 

Messil toimuvate õpitubade ajakavaga saab tutvuda Integratsiooni Sihtasutuse veebilehel www.integratsioon.ee/ku-ku-opitubade-kava-tallinn

Messil osalevad Integratsiooni Sihtasutus ja selle Tallinna eesti keele maja, Eesti Töötukassa, Haridus- ja Noorteamet, Kohanemisprogramm Settle in Estonia, Mare Kitsnik, Eesti Keele Instituut, Eesti Rahva Muuseum, Tallinna Keskraamatukogu, Tartu Rahvaülikool, Keeleklikk.ee, Keeletee.ee, Keelemäng „Käänuk“, TEA Keeleõpetus AS, KeeleLabor, A&E Keeltekool, Multilingua Keelekeskus OÜ, OÜ Reiting PR, Keeltekool Tarkus, City Keeltekool OÜ, Teel Tippu OÜ, Kiri-Mari kirjastus, Kirjastus Kirjatark, Kirjastus Argo. 

Igal täistunnil toimub messialal loterii, on avatud kohvik ning toimuvad lõbusad tegevused lastele. 

NB! Üritusel saavad osaleda üksnes vaktsineerimiskuuri läbinud, COVID-19 haiguse läbi põdenud või negatiivse testitulemusega inimesed.  Sisenemisel messi alale toimub vastava tõendi ja isikut tõendava dokumendi kontroll. Tõendit võib esitada nii paber- kui digikujul, nt telefonist. Kohapeal ei ole testimise võimalust. Alla 18-aastased noored ei pea COVID tõendit esitama. 

Lisainfot messi kohta saab Integratsiooni Sihtasutuse veebilehel www.integratsioon.ee/ku-ky, tasuta telefonil 800 9999 või info@integratsiooniinfo.ee

Mess toimub Euroopa Sotsiaalfondist rahastatava projekti „Eesti ühiskonnas lõimumist toetavateks tegevusteks toetuse andmise tingimused“ raames. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.