"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Lepatriinu lasteaed Kristiines sai uue välisvalgustuse (0)
16. september 2021

Lepatriinu lasteaed Kristiines sai uue välisvalgustuse. Nüüd on lastel ka hämaramal ajal mõnusam õues mängida ning ühtlasi on renoveeritud valgustus säästlik.

Kristiine linnaosa vanema Jaanus Riibe sõnul rajati uus led-valgustitega hoovivalgustus. “Vananenud ja energiakulukas süsteem vahetati uue ja ökonoomsema vastu. See võimaldab lasteaial tänu uuele heale valgustusele laiendada ning korraldada hämaratel sügis- ja talveõhtutel rohkem välitegevusi,” rõhutas Riibe.

„Kuigi lapsed käivad õues nii hommikul kui ka õhtul, võimaldab uus välisvalgustus laste tegevust hoopis paremini jälgida. Korraliku valgustuse all on lapsel on ka turvalisem ja julgem mängida ning ka lapsi jälgivatel täiskasvanutel on hoopis parem ülevaade,“ sõnas Tallinna Lepatriinu Lasteaia direktor Kertu Mellikov.

Hiljuti on Kristiine lasteaedadest uuendatud ka Kullerkupu ja Kannikese Lasteaedade välisvalgustust.

Ehitustöid teostas Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalameti tellimusel AS Elektritsentrum. Ehitustööde lepinguline maksumus oli kokku umbes 11 000 eurot.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.