"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Mupo Haabersti piirkonna inspektorid pidasid kinni toidukoti röövli (1)
16. september 2021
Foto Mupo

Täna, veidi enne keskpäeva pidas Mustamäe teed mööda sõitnud Mupo Haabersti piirkonna peainspektor kinni kotiröövli ning andis üle politseile.

„Sõitsin kolleegiga piki Mustamäe teed ja märkasin Marja kaupluse juures tavatut sagimist ja ärritunud inimesi, lisaks nägin teisel pool teel kätega vehkivat ja  jooksvat vanemat meesterahvast. Vaist ütles, et midagi on korrast ära. Pidasin auto kinni ja läksin peatuses seisva ja ärevalt vestlevate inimeste juurde. Küsisin, kas on abi vaja? Üks naine lausa karjatas, et väga on vaja! Selgitas, et nägi just pealt, kuidas noorem meesterahvas haaras peatuses bussi ootavalt  eakalt memmelt käte vahelt ratastega käru, jooksis üle tee ja põgenes Eks -kaubamaja poole,“ selgitas olukorrale reageerinud peainspektor Talehh Gusseinov. „Jooksin näidatud suunas ning tabasin käruga noormehe Välja bussipeatusest“. Noormees sai operatiivselt kinni peetud ja üle antud politseipatrullile.

„Käruomanik, eakas naine oli ülimalt ehmunud ja nõutu. Lisaks nädala jagu söögipoolisele oli tal kotis rahakott ja dokumendid. Soovitame eakatel inimestel rahakott ja dokumendid alati panna riiete sisetaskutesse, mitte kandekotti või ratastega kärusse. Isegi juhul, kui kott käest ära võetakse, jääb rahakott ja dokumendid alles. Igasugune tähelepanu on eakate puhul oluline,“ ütles Gusseinov õnnelikult lõppenud intsidenti kommenteerides.

Mupo tänab kõiki inimesi, kes olid abiks ja näitasid mupo patrullile kätte röövli liikumissuuna!

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Vanem pr..
19. sept. 2021 08:25
Jah, ega nälg ei anna häbeneda. Juba 2. rööv mis kajastamist leidis. Vanamemmel tuleks endale selgeks saada, et rahakotti ja dokumente eii hoita ühes piimapakkide ja vorstikäntsakatega. Mul nt on poekott määritud/rikutud piimapakiga, mille kork läbi laskis. Kuumaletist kah ei saanud mööda minna, pidin karbiga kastet koju ostma ja kodus avastasin, et pool kastet on kotipõhjas koos TV saatekavaga (karbikaas lihtsalt ei pidanud, voh sellised loookesed). Panna sinna veel raha ja hall pass?