"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Tallinna uudised 16.09 (0)
16. september 2021

Tallinn vahetas sel hooajal välja 1727 vana valgusfoori kaasaegsete LED-fooride vastu. Uued foorid töötavad juba 72. ristmikul. Vanad, kuid töökorras valgusfoorid, jagati täna lasteaedadele, et laste liikluslinnakud saaksid võimalikult tõetruud.

Sotsiaalmeedial ja meedial üldisemalt on mängida oma roll, et viimaste kümnendite jooksul on märgatavalt tõusnud
söömishäiretega inimeste arv. Eestis on neid 4-7 protsenti elanikkonnast ehk 50 000 -90 000 inimest.

Euroopa rohelise pealinna tiitel toob Tallinnasse mitu uut projekti mis siinset elukvaliteeti parandavad. Täpsemalt on sündmusi plaanitud kolme aasta peale. Olulise väljakutsena soovib linn luua Tallinnasse rahvusvahelise rohekompetentsikeskuse.

Päevad jäävad aina lühemaks ning ööd pimedamaks. Just nüüd on õige aeg tuua ellu veidi valgust. Festival -Valgus kõnnib- toob kolmel õhtul tulede sära nii Kadrioru parki kui Tallinna südalinna parkidesse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.