"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
ANNELY: alles politsei sekkumisega lõppes naabrite juures pidu (0)
17. september 2021
Annely

Pealinn uuris linlastelt, millised on kortermajades elavate inimeste suhted teiste majaelanikega. “Mina elasin mitmes kohas Tallinnas, enamasti üürisin. Kortermajades elades olid küll naabritega igasugused probleemid. Kord oli nii, et pidin lausa kuus korda politsei kutsuma, sest iga nädalavahetus oli ülemises korteris hommikuni selline pidu , et ei saanud magada,” kirjeldas Annely oma läbisaamist naabritega.

“Lõpuks politsei tegi neile päris hea trahvi ja asi lahenes. Nüüd aga otsustasime oma kodu osta ja valisime ridaelamu. Pean ütlema, et see on nagu öö ja päev kortermajaga võrreldes. Ka seal on naabrid, aga tundub, et inimesed, kes soovivad kasvõi väikese tükike maad ja üksindust, on palju adekvaatsem,” kiitis Annely.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.