"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
saade "siin tallinn" Ivo Linna: Tallinna arengut on põnev jälgida, kuidas need imed sünnivad (0)
17. september 2021

Linna teenetemärgi saanud laulja Ivo Linna meenutas saates “Siin Tallinn”, et talle tundus Tallinn maailma kõige suurema ja ilusama linnana, kui ta 1960. aastal esimest korda siin käis. “Olen vahelduva eduga elanud siin üle viiekümne aasta. Tallinna arengut on põnev jälgida, tore on näha, kuidas need imed sünnivad,” rääkis ta.

Laulja sõnul on linnas tõeliselt põnev, kui tulla Muhumaa vaikusest. “Mulle Tallinn meeldib!”

Rääkides virtuaalselt loodud ansamblist Abbas küsis Neeme Raud, kas võiks tulla ka hologrammi kujul virtuaalne Ivo Linna? Laulja vastas, et ta kindlasti ei tauniks seda ideed, sest tehnoloogia areneb pööraselt kiiresti.

Ta märkis, et kui artistielust saab küllalt või tervis veab alt, on hea kui jääb hea mälestus, pole mõtet vägisi lavale trügida. Linna osutas siiski, et praegu ta  tahab minna lavale, sest publik tuleb säravi silmil kohale, kuna koroona tõttu pole kaua kontserte saanud korraldada. “See on tore tunne,” sõnas laulja Ivo Linna.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.