"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Põhja-Tallinna vanem jätkab kodanike vastuvõtuga vabas õhus (0)
17. september 2021
Põhja-Tallinna vanem Manuela Pihlap. Foto: Ilja Matusihis

Täna, 17. septembril kell 14 avab Põhja-Tallinna valitsus välikontori uue Põhja-Tallinna kogukonnamaja hoovis.

“Kuntsun põhjatallinlasi  kogukonnamaja hoovi, et jagada oma muresid ja ettepanekuid. Põhja-Tallinna kogukonnamaja on see koht, kuhu on alati põhjust tulla,” ütles Põhja-Tallinna vanem Manuela Pihlap.

„Meie kogukonnamaja on nagu linna enda väike mudel. Siin on noori ja vanu, vara saabujaid ja hilja lahkujaid, töötegijaid ja hobidega tegelejaid. Kõikvõimalikke teenuseid korrakaitsest ja sotsiaalabist kuni kultuuri ja hariduseni. Lisaks majale endale väärib suurt tähelepanu ka selle ümbrus. Seal on uus mänguväljak, mis lastele väga meeldib, välilava lauljatele ja tantsijatele ning spordiplats,“ selgitas Pihlap.

Järgmise nädala välikontor toimub Pelgulinnas.

Kohtumised toimuvad:

Reedel, 17.09 kl 14-16 Põhja-Tallinna kogukonnamaja (Kari tn 13) hoovis

Reedel, 24.09 kl 14-16 Kolde Selveri juures (Sõle 31)

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.