"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Tallinna ettevõtlusauhindadele kandideerib rekordarv ettevõtteid (0)
18. september 2021

“See on ühelt poolt suur suur tunnustus, kui me kahes kategoorias koguni nominentideks saime, teisalt annab see meile võimaluse näidata linnakodanikele, millega me tegeleme, ja mida me oleme loonud just linnakodanike jaoks,” ütles Tallinna Sadama turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juhataja Sirle Arro.

Sel nädalal valis Tallinna ettevõtluskonkursi hindamiskomisjon välja tänavused Tallinna ettevõtlusauhindade nominendid. Kokku laekus konkursile üle saja kandidaadi, kelle seast kuulutatakse 30. septembril välja parimad. 

Tallinna Sadam kandideerib kategooriates arendusprojekt 2021 ja turismitegu 2021 vastse kruiisiterminali ja katusepromenaadiga, mille pruutpaarid on juba omaks võtnud.

“See on väga ilus koht ja kui me siia esimest korda sattusime, siis me kohe tedsime, et soovime just siin pilte teha. Muide, oma fotograafi, Maksimiga , kohtusime ka just siin esimest korda,” rääkisid vastabiellunud Jana ja Ralvo.

Kiirusega ei olnud kitsi ka pulmafotograaf  Maksim Chicherin. “See on väga mõnus keskkond siin, kaunid merevaated, kaunis linnaruum, pealegi tuliuus, lisaks mõnusad istumis- ja jalutamisvõimalused. Lihtsalt võrratu vaade,” lausus ta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.