"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Tallinna taksopargi hoone lammutatakse (0)
18. september 2021

Endise Tallinna taksopargi hoone lammutus on alanud. Hoone on vananenud ja tühjana seistes võib muutuda ohtlikuks. Selle asemele jääb tühi plats senikaua, kuni on otsustatud selle ala kasutamine.

Endine Taksopargi hoone läheb lammutamisele. Tallinna taksopark töötas Kristiines aastatel 1950–1991 ning seal asus ettevõtte kontor. 25 aastat tegutses selles maja linnaosavalitsus. Pärast lammutamist tuleb otsustada, mis saab sellel alal edasi. Peamiselt on kõne alla tulnud kogukonnamaja, kus leiaks koha nii linnaosavalitsus, tervisekeskus kui mittetulundusühingud.

“Kindlasti peame piirkonna elanikega nõu, kujundame ühise visiooni ja seejärel saame seda juba ellu viima hakata. Hetkel käib ka uus kaasava eelarve ettepaenkute esitamise voor – usun, et piirkonna elanikkonnal tasuks mõelda sellele, mida nad tahavad siin näha,” kinnitas Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Tööde kogumaksumus on veidi üle 130 tuhande euro. Kredex toetab lammutamist üle 60 tuhandega. Esialgu aga jääb lammutatava hoone asemele tühi plats.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.