"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
ÖÖKAAMERAD LOOMAAIAS Leopardide ja ilveste öistel tegemistel aitab silma peal hoida rajakaamera (0)
20. september 2021
Foto: Tallinna loomaaed

Tallinna loomaaed osaleb lumeleopardi rahvusvahelise kaitseorganisatsiooni  Snow Leopard Trust projektis, millega püütakse karvamustri järgi isendite tuvastamise metoodikat parandada. Loe täpsemalt siit.

Kolme Tallinna loomaaia kaslaseliigi – lumeleopardi, amuuri leopardi ja ilvese – aedikutesse paigutati rajakaamerad, mis lisaks karvamustri üles võtmisele näitasid ka aedikuasukate ööelu ja muid põnevaid ettevõtmisi.

Lisaks jäi kaamerasse linnutiikidel luusinud koheva sabaga punarebane.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.