"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
Tallinn tunnustab õnneliku õpetaja galal parimaid haridustöötajaid ja -tegusid (0)
20. september 2021
Foto: Pixabay

Reedel, 8. oktoobril 2021 algusega kell 18.00 toimub Sokos Hotel Viru restoranis Merineitsi galaõhtu Tallinna parimate haridustöötajate ja -tegude tunnustamiseks.

Autasud Tallinna aasta õpetajatele ning linna õnnitlused õpetajate päeva puhul annavad üle linnapea Mihhail Kõlvart, abilinnapea Vadim Belobrovtsev ning haridusameti juhataja Andres Pajula.

Galaõhtul antakse üle ligikaudu 130 tunnustust neljateistkümnes kategoorias, sh Tallinna aasta lasteaiaõpetaja, klassiõpetaja, klassijuhataja, põhikooli aineõpetaja, gümnaasiumiõpetaja, kutseõpetaja, huvialaõpetaja, tugispetsialist, noor õpetaja, noor klassijuhataja, sportlik õpetaja ja õppeasutuse juht, tunnustatakse ka hariduse sõpra ja haridustegu. Mitu Tallinna õpetajat on valitud nominentide hulka ka üleriigilisel konkursil „Eestimaa õpib ja tänab“, kus võitjad selguvad 2. oktoobril.

Tallinn tunnustab ja tänab järgmisi haridustöötajaid ja -tegusid:

Aasta lasteaiaõpetaja 2021:

Anneli Smoljakova (Tallinna Lepistiku Lasteaed), Maili Armulik (Tallinna Endla Lasteaed), Kersti Saks (Tallinna Kullerkupu Lasteaed), Ljudmilla Stepanova (Tallinna Arbu Lasteaed), Leila Toit (Tallinna Lasteaed Sipsik), Maili Vaarpu    (Tallinna Kadaka Lasteaed), Eve-Raili Kuulpak (Tallinna Lepatriinu Lasteaed), Maris Laaneväli (Lasteaed Kelluke), Hiie Tamm    (Rõõmutarekese Lasteaed), Jana Runno (Tallinna Sikupilli Lasteaed), Jelena Kabarõhha      (Tallinna Arbu Lasteaed), Heleri Alter (Tallinna Männiku Lasteaed), Mirjam Saia (Tallinna Lasteaed Südameke), Karoliin Mäetalu      (Tallinna Padriku Lasteaed), Kristi Tarassov (Tallinna Lasteaed Ojake), Marika Johanson (Taime Lasteaed), Lea Maiberg (Tallinna Tähekese Lasteaed).

Aasta klassiõpetaja 2021:

Jaanika Pärnamägi (Gustav Adolfi Gümnaasium), Kristiina Roosileht (Tallinna Kesklinna Põhikool/ Tallinna Reaalkool), Kaia Rikson (Jakob Westholmi Gümnaasium), Ilotana Haalen (Tallinna Kristiine Gümnaasium), Natalja Ivaškiva (Tallinna Läänemere Gümnaasium), Anna Mihhaljova (Tallinna Mustamäe Reaalgümnaasium), Jelena Loskutova (Tallinna Tõnismäe Reaalkool).

Aasta klassijuhataja 2021:

Liis Enson (Tallinna Pääsküla kool), Anne Kaljurand (Gustav Adolfi Gümnaasium), Anu Orastu (Ristiku Põhikool), Kadi Voosel (Tallinna Kristiine Gümnaasium), Ruth Kallas (Tallinna 21. Kool), Eva Kalbus (Tallinna 32.Keskkool), Svetlana Melnikova (Ehte Humanitaargümnaasium), Tatjana Trojanonva (Tallinna Prantsuse Lütseum), Maire Künnap (Kadrioru Saksa Gümnaasium), Olga Klaser (Rocca al Mare Kool), Mari-Liis Ojaperv (Pirita Majandusgümnaasium), Reeli Kaselaid (Kalamaja Põhikool), Pille-Riin Talts (Tallinna Südalinna Kool), Helen Linnok (Tallinna Tehnikagümnaasium), Aleksandr Dobolin (Tallinna Kadaka Põhikool), Maarika Laiv (Tallinna Kivimäe Põhikool), Olga Antriainen (Tallinna Kunstigümnaasium).

Noor klassijuhataja 2021

Anni Väli (Tallinna 32. Keskkool), Berit Soomere (Tallinna 32. Keskkool), Maria Mihhaljova (Ehte Humanitaargümnaasium), Marina Voinova (Tallinna Kadaka Põhikool), Marko Veinbergs (Tallinna Kristiine Gümnaasium).

Aasta spordisõbralik õpetaja 2021:

Aivar Saar (Vanalinna Hariduskolleegium), Kristi Laidvee (Tallinna Südalinna Kool), Meelis Raiend (Tallinna 32. Keskkool), Ingrid Tullus (Rocca al Mare Kool).

Aasta põhikooli aineõpetaja 2021:

Mario Kekišev (Pirita Majandusgümnaasium), Anne-Ly Lään (Tallinna 21. Kool), Olga Safronova (Tallinna Kadaka Põhikool), Piret Vahtra (Tallinna Kristiine Gümnaasium), Brita Ahven (Kalamaja Põhikool), Veiko Klaan (Pelgulinna Gümnaasium), Monika Kabral (Tallinna Õismäe Gümnaasium), Liisi Pikpoom (Tallinna Pääsküla kool), Natalja Dovgan (Tallinna Laagna Gümnaasium), Kirsti Vooglaid (Tallinna Kuristiku Gümnaasium), Arvo Silm (Tallinna Südalinna Kool), Anna Leena Raud (Tallinna Kunstigümnaasium), Paul Binsol (Pirita Majandusgümnaasium), Kadi Uibo Tallinna Nõmme Põhikool), Jelena Kozubnja (Tallinna Südalinna Kool).

 Aasta gümnaasiumiõpetaja 2021:

Kristel Tamm (Gustav Adolf Gümnaasium), Alar Pukk (Tallinna 21. Kool), Pavel Alonov (Tallinna Pae Gümnaasium), Tiina Napsep (Tallinna Kristiine Gümnaasium), Kaire Maalma (Jakob Westholmi Gümnaasium), Katrin Rohumaa (Gustav Adolf Gümnaasium), Rein Tammik (Eesti Merekool).

Aasta kutseõpetaja 2021:

Mikk Mänd (Tallinna Ehituskool), Jekaterina Štšegolihhina (Tallinna Tervishoiu Kõrgkool), Kaido Tiits (Tallinna Teeninduskool), Tatjana Karaganova (Tallinna Lasnamäe Mehaanikakool), Alar Kurg (Tallinna Ehituskool), Martin Noa Ldinin (Tallinna Tööstushariduskeskus),Mairo Marjamaa (Georg Otsa nimeline Tallinna Muusikakool).

Aasta huvialaõpetaja 2021:

Terje Bernadt (Tsirkusestuudio Folie MTÜ), Aigar Kostabi (Nõmme Muusikakool), Angelika Kadarik (Tallinna Südalinna Kool), Mart Kampus (Tallinna Rahumäe Põhikool), Hanna-Liina Võsa (Hanna-Liina Võsa Muusikalikool), Tereza Šmerling-Heinsaar (Vanalinna Hariduskolleegiumi Muusikakool), Aneta Varts (Rocca al Mare Kool), George Butler (Lasnamäe Muusikakool), Marina Štšigorets-Sokolova (Ehte Humanitaargümnaasium), Jelena Kapp (Lasnamäe Vene Gümnaasium),Lemme-Liis Elp (Arsise Kellade Kool), Elena Tkachenko (Tallinna Tondiraba Huvikool), Veronica Khoretskaya (Tallinna Huvikeskus “Kullo”), Sofia Nesterova (Lasnamäe Muusikakool), Tamara Pekarskaja (Mustamäe Laste Loomingu Maja), Ilona Thagazitova (MTÜ Terek), Annely Köster (Sally Stuudio MTÜ).

Aasta tugispetsialist 2021:

Helje Möller (Tallinna Lasteaed Kiikhobu), Irina Kudrjašova (Tallinna Mustamäe Reaalgümnaasium), Karmen Pruul (Gustav Adolfi Gümnaasium),Tiia Tarm (Tallinna Kuristiku Gümnaasium).

Noor õpetaja 2021:

Laura Johanna Evisalu (Tallinna Kuristiku Gümnaasium), Harold Lepp (Gustav Adolfi Gümnaasium), Merily Väljak (Tallinna Kelmiküla Lasteaed), Liina Sügis (Tallinna Kunstikool), Sandra Koorits (Tallinna Kullatera Lasteaed), Kadi Hirv (Kadrioru Saksa Gümnaasium), Maarja-Liisa Vokksepp (Gustav Adolfi Gümnaasium), Erki Fels (Tallinna 21. Kool), Maria Fomitšenko (Tallinna Mustamäe Gümnaasium), Juulika Kaplina (Tallinna Arbu Lasteaed), Carol Pahk (Tallinna Saksa Gümnaasium), Kiira Roopärg (Taime Lasteaed), Enelin Väisinen (Taime Lasteaed), Rimma Andrejenko (Tallinna Läänemere Gümnaasium), Aleks Moppel (Ehte Humanitaargümnaasium), Sigrid Malva (Lasteaed Kelluke).

Aasta õppeasutuse juht 2021

Sirli Väinsar (Tallinna Tondi Kool), Kristiina Märks (Tallinna Meelespea Lasteaed),

Natalja Presnetsova (Tallinna Pae Gümnaasium).

Aasta hariduse sõber 2021:

MTÜ ASÕP (MTÜ ASÕP), Milena Pogodajeva (Tallinna Õppenõustamiskeskus),

Katre Zirel (Sihtasutus Põhja-Eesti Regionaalhaigla), Age Tamm (Tallinna Haridusamet), Tallinna Õppenõustamiskeskus (Tallinna Õppenõustamiskeskus),Urve Sellenberg (Haridus- ja Noorteameti Harjumaa Rajaleidja).

Sellel aastal tähistab oma tööjuubelit direktorina: 

Tallinna Lasteaed Laagna Rukkilill Merike Plutus – 10, Taime Lasteaed          Tatjana Šukurova – 10, Tallinna 32. Keskkool Maarja Merigan – 10, Lasteaed Naeratus Niina Tammemets  -15, Tallinna Lasteaed Mudila Inga Kolk – 15, Tallinna Lasteaed Nõmmekannike Tiiu Jõeväli – 15, Kolde Lasteaed Aime Ruhno – 15, Tallinna Päikesejänku Lasteaed Signe Tamm – 15, Tallinna Järveotsa Gümnaasium Siret Paasmäe – 15, Tallinna Tihase Lasteaed Ruth Lukas -15, Lasteaed Kelluke Tamara Borsuk  – 20, Tallinna Nõmme Gümnaasium Riho Uulma – 20, Tallinna Pae Gümnaasium Izabella Riitsaar – 20, Ristiku Põhikool Katrin Luhaäär – 20, Tallinna Linnupesa Lasteaed Karin Saar – 20, Pelgulinna Gümnaasium Tõnu Piibur- 20, Tallinna Kristiine Gümnaasium Tiina Pall – 20, Lasteaed Rukkirääk Kaja Valdma – 20, Tallinna Kullatera Lasteaed Piret Määr- 20, Tallinna Vindi Lasteaed Nonna Meltsas – 20, Lasteaed Mesipuu Larissa Komissarova – 25, Tallinna Seli Lasteaed      Tatjana Sinskaja – 35, Tallinna Mahtra Lasteaed Pille Kibur – 40, Tallinna Rukkilille LasteaedValentina Koval – 40.

Tallinna aasta õpetaja galaõhtut juhib Tambet Tuisk ja õhtu lõpeb piduliku õhtusöögiga.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.