"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Tallinna kesklinna seeniorid osalevad eakate nõukogus (0)
21. september 2021
Foto Kesklinna LOV

Tallinna Kesklinna Sotsiaalkeskuses peeti esmaspäeval eakate nõukogu uue koosseisu esimene kokkusaamine.

Eakate nõukogu tegeleb kesklinnas elavate eakate seisukohtade väljaselgitamisega erinevates linnaelu puudutavates küsimustes, teatas linnaosa pressiesindaja teisipäeval.

“Esimene kohtumine oli väga huvitav, kokku olid tulnud erineva taustaga, mitmekülgse elukogemuse ja laia silmaringiga inimesed. Huvi selles nõukojas kaasa lüüa on suur. Kesklinna eakatele teeb muuhulgas muret näiteks majade ja tänavate viidasüsteem, graffiti vohamine linnas, tervishoiuteenuste kättesaadavus, ühistranspordikorralduse puudused ja nii edasi,” ütles kesklinna vanem Monika Haukanõmm.

Esimesel kohtumisel said uued nõukogu liikmed omavahel tuttavaks ja koostati ka esialgne tegevuskava.

Nõukogu eesmärk on esindada Kesklinna eakaid, seista nende huvide eest, avalikustada ja teostada eakate ideid, kaasata eakad otsustusprotsessidesse ning otsida lahedusi erinevate eluvaldkondade probleemidele.

Nõukogu koosolekud on avalikud ning nendel võivad osaleda kõik eakad, kelle elukoht on Kesklinna linnaosas.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.