"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Tallinna uudised 21.09 - 500 uut pakendipunkti, koolikiusamise ennetamine ja vanima puukiriku sünnipäev (0)
21. september 2021

Tallinn soovib kõik pakendite ära andmise punktid kaasajastada. Oktoobri lõpuks peab linnapildis olema ligi 500 uut pakendipunkti. Tallinna loomaaed kutsub täna ja homme vaatama 19. Matsalu loodusfilmide festivali uusi filme. Kas koolikiusamisest on üldse võimalik lahti saada? Või on see probleem, millele lõplikku lahendust polegi? Tallinna vanim puukirik sai 300 aastaseks.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.