"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Harku terviserajal teostatakse teekatte rekonstrueerimistöid (0)
22. september 2021
Foto Nõmme LOV

Esmaspäeval, 20. septembril alustas Strantum OÜ Harku raba terviserajal katendi remonttööd, mille planeeritav valmimine toimub nädala lõpus. Tegemist on eelmisel aastal Nõmmel kaasava eelarve raames võitnud idee „Pääsküla ja Harku terviseradade katte rekonstrueerimine“ teostamisega.

Nõmme linnaosavanema Grete Šillise sõnul võimaldab kaasav eelarve kodanikuaktiivsuse toel ära teha linnaosa elanikele jaoks olulisi projekte. „Eelmisel aastal osales Nõmme linnaosas kaasava eelarve hääletusel 11 projekti, mille võitja Robert Petersoni idee nüüd ka lõpule viiakse,“ rääkis Šillis. „Kogukond ei ole lihtsalt koos toimimise vorm ning seda peab pidavalt arendama. Järgmise aasta kaasava eelarve jaoks ideid ootame kõigilt nõmmelastelt kuni 1.oktoobrini,“ lisas ta.

Harku raba remonttööde ajal liiguvad rajal veoautod ning muu tehnika. Samuti võib sel perioodil esineda rajal pehmeid lõike, mis raskendab liikumist. Kodanikud võivad jooksvate küsimuste või lisainformatsiooni jaoks helistada telefonil 5886 6881. Koostöös Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalametiga vahetati Harku rabas välja 111 valgustit LED valgustite vastu. Tööde maksumus oli ligi 50 450 eurot. Strantum OÜ poolt teostatavate remonttööde maksumus Harku raba teedel on 27 800 eurot. Harku vald osaleb teede korrastamisel 10 000 eurose panusega.

Projekti lõpliku lahenduse välja töötamisse olid kaasatud nii Nõmme linnaosa valitsus kui ka Harku vallavalitsus, SA Eesti terviserajad, Nõmme Spordikeskus, Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalamet ning Tallinna Kultuuri- ja Spordiamet.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.