"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Lasnamäe vaktsiinibuss pakub ühedoosilist Jannsenit (1)
22. september 2021

Tänasest on Confido vaktsiinibussis saadaval kuni 2000 Jansseni vaktsiinidoosi, millega tuleb teha vaid üks süst täisvaktsineerituse saavutamiseks. Vaktsiinibuss peatub septembri lõpuni eri Lasnamäe asumites.

„Kasutame Jansseni vaktsiini justnimelt bussis, kuhu saab tulla ilma ette teatamata. Nii saab iga soovija ühe süstiga võimalikult lihtsasti vaktsineeritud ilma, et peaks teist süsti ootama ja selleks kohta otsima,“ selgitas Confido kiirkliinikute juht Marek Seer. 

“Viirushooaeg kogub hoogu iga päevaga ja nii on ka üha uued inimesed õnneks mõistnud, et kiire vaktsineerimine on kõige kindlam kaitsevahend,” ütles Seer ja lisas, et vaktsiinibuss on septembris Lasnamäel vaktsineerinud juba ligi poolteist tuhat inimest. Vaata vaktsiinibussi graafikut siit.

Lisaks vaktsiinibussile teostab Confido COVID-19 vastu vaktsineerimist Tallinna Ülemiste, Pirita, Mustamäe ja Kivila Südameapteegis ning Rocca-al-Mare Keskuse, Lasnamäe Centrumi ja Nautica Keskuses. Võrus ja Rakveres viiakse vaktsineerimist läbi Südameapteegis ja Tartus Lõunakeskuse Confido kiirkliinikus ning Veerenni Tervisekeskuse vaktsineerimiskeskuses.

Confido testimispunktid asuvad lisaks Tallinnale veel Pärnus, Rakveres, Tartus, Narvas, Võrus, Haapsalus, Kuressaares ja Viljandis. Täpsed asukohad ja lahtiolekuajad leiab siit.  

Confido gruppi kuuluvad erinevate kaubamärkide all teenuseid pakkuvad kliinikud: pere-, üld- ja eriarstiabi pakkuv Confido Meditsiinikeskus, kaubanduskeskustes asuvad Confido Kiirkliinikud, Confido Vaimse Tervise Keskus, Confido Sõltuvusravikeskus, Confido Heaolukeskus, töötervishoiule keskenduv Confido Töötervishoid, radioloogiateenuseid osutav Confido Radioloogiakeskus, Confido Laserravikeskus (endine Vitaclinika) ja Confido Päevakirurgiakeskus. Lisaks kuulub Gruppi Perearsti Nõuandeliin OÜ, mis haldab tuntud perearsti nõuandetelefoni 1220. Grupi ettevõtted hõlmavad enam kui kuutsadat töötajat.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

fopaa
23. sept. 2021 20:16
Delikaatsete isikuandmete töötlemist kuulavad kolmandad isikud pealt. 15 minuti istujad on samuti bussis.