"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
fotod Tondil tähistati vastupanuvõitluse päeva (0)
22. september 2021
Foto Mats Õun

Kolmapäeval, 22. septembril tähistati Tallinnas Kristiine linnaosas Tondil vastupanuvõitluses langenud Eesti sõjameestele pühendatud mälestusmärkide juures vastupanuvõitluse päeva.

Vaata galeriid (30)

Tondi sõjakooli memoriaali juures pidasid kõned ja asetasid pärjad ning mälestusküünlad Eesti Eruohvitseride Kogu esimees Enn Tupp, Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe, Kaitseväe Akadeemia kadetid ja Kristiine Ajalookeskuse juhataja kolonelleitnant Jaak Haud.

„Kristiine linnaosas asuvad kaks mälestusmärki, mis on pühendatud Eesti vastupanuvõitluses langenud sõjameestele. Vastupanuvõitluse päeva tähistamisega meenutame septembrikuu päevi 1944. aastal, mil ametisse astus Otto Tiefi juhitav valitsus ning Eesti väljendas selgelt ja ühemõtteliselt soovi olla iseseisev,“ sõnas Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.