"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
neljapäevast laupäevani kell 10-17 Lasnamäe elanikke oodatakse teist vaktsiinidoosi saama Lindakivi Kultuurikeskusesse (0)
23. september 2021
Foto: Ilja Matusihis

„Koostöös Qvalitase Arstikeskusega Lasnamäel augustis töötanud vaktsineerimisbussist sai kaitsesüsti ligi 5000 lasnamäelast. Praegu on kätte jõudnud teise doosi saamise aeg ning seda saab mugavalt teha Lindakivi Kultuurikeskuses. Isegi kui täpne teise doosi saamise kellaaeg on ununenud, tasub ikka Lindakivisse kohale tulla ja teine süst ära teha, sest ainult siis saab vaktsineerimiskuuri lõpetatuks lugeda,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.  

Augustis Lasnamäel vaktsineerimisbussis ennast COVID-19 vastu vaktsineerinud inimesed on praegu oodatud teist süsti tegema Lindakivi Kultuurikeskusesse. Pfizeri ja Moderna vaktsiinide puhul on teise doosi manustamine hädavajalik täiskaitse saavutamiseks.

Qvalitase Arstikeskus viib läbi teise doosiga vaktsineerimise Lindakivi Kultuurikeskuses (Jaan Koorti 22) neljapäeval, reedel ja laupäeval kell 10-17. Vaktsineerimine on tasuta ning eelregistreerimine pole vajalik. Kohapeal saab teha nii esimest kui ka teist vaktsiinidoosi.

Hetkel töötab Lasnamäel Confido Meditsiinikeskuse vaktsineerimisbuss, kus saab ennast COVID-19 vastu vaktsineerida Moderna vaktsiiniga. Vaktsineerimisbuss töötab Lasnamäel igapäevaselt kuni 30. septembrini ja sõidab läbi pea kõik Lasnamäe asumid. Lasnamäe vaktsineerimisbussi graafikut ja peatuskohti näeb siit.

Lisainfo vaktsineerimise ja vaktsiinide kohta www.vaktsineeri.ee, telefonil 1247 (iga päev kell 8-20 eesti, vene ja inglise keeles) ja 6051529 (E-R kl 8-17).

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.