"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Kell 10-14 aadressil Pallasti 54 Täna saab Lasnamäel tasuta nõu Õigusapteegist (0)
23. september 2021
Foto Ilja Matusihis

Eesti Juristide Liidu ja Tallinna linna eestvedamisel toimub Lasnamäel 23. septembril Õigusapteegi raames tasuta õigusnõustamine. 

„Kutsun Lasnamäe elanikke tasuta Õigusapteeki, kus saab kvalifitseeritud nõu enamlevinud õigusalaste küsimuste või murede korral. Palun arvestada, et Õigusapteek töötab elava järjekorra põhimõttel ning võib-olla peab oma järge natuke ootama,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

23. septembril kell 10-14 toimuval nõustamisel saab tasuta õigusabi notaritoimingute, pärimisõiguse, perekonnaõiguse, lastele elatisraha, elatisabi, töölepingu seaduse, täitemenetluse, era- ja juriidiliste isikute pankrotimenetluse, kohtusse pöördumise, hagiavaldustele esitatavate nõuete, maksekäsu kiirmenetluse, kohalike omavalitsuse ja riigiasutusega suhtlemise ja dokumentide vormistamise, tarbijakaitse ja sinna esitatavate kaebuste lahendamise, korteriühistu, lepingu- ning võlaõiguse alal. 

Tasuta õigusabi annavad kõrgelt kvalifitseeritud spetsialistid: vandeadvokaadid, notarid, pankrotihaldur, korteriühistute õigusnõunik, perekonnaõiguse õigusnõunik, töölepingualane õigusnõunik, tarbijakaitse nõukogu liikmed ja kohaliku omavalitsuse jurist. 

Õigusapteegi õigusnõustajad annavad õigusabi eesti ja vene keeles. Eelregistreerimist ei toimu ning abivajajaid teenindatakse elavas järjekorras. Õiguspateek toimub Lasnamäe linnaosavalitsuse ruumides aadressil Pallasti 54.

Kohapeal toimub COVID tõendite kontroll (läbitud vaktsineerimiskuuri, haiguse läbipõdemise või negatiivse testi kohta) ning on võimalik teha tasuta kiirtesti.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.