"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Tallinki laevadel saab nädalavahetusel vaktsineerida (1)
24. september 2021
Tallink Star. Foto: Scanpix

Tallinki laevadel Star ja Megastar saab reedest esmaspäevani  koroonaviiruse vastu vaktsineerida.

Eesti residentidest soovijatel on alates reedest  27. septembrini Tallinki Tallinna-Helsingi liinil sõitvate Stari ja Megastari pardal taas võimalik end vaktsineerida koroonaviiruse vastu, edastas laevafirma.. Vaktsineerimisel kasutatakse seekord Pfizeri, Moderna ja Jansseni vaktsiine, vahendab BNS.

Vaktsineerimine toimub kahedoosiliste Pfizer ja Moderna vaktsiinidega, mis tähendab, et vaktsineerima on oodatud muuhulgas ka kõik need Eesti elanikud, kel on saamata teine doos või ka pered, kellel on soov lasta vaktsineerida oma nooremaid pereliikmeid alates 12. eluaastast. Lisaks saavad täiskasvanud lasta end vaktsineerida ka ühedoosilise Jansseni vaktsiiniga. 

Vaktsineerimine toimub antud perioodil igapäevaselt vastavalt kõikidele riiklikult kehtestatud nõuetele.

Kaitsepookimist viivad läbi ettevõtte Eldred OÜ tervishoiutöötajad.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

uiguur
26. sept. 2021 19:11
https://tsargrad.tv/articles/kakuju-bedu-pytajutsja-prikryt-koronavirusom_418986 Kuidas Mongoolias vaktsineerimine ja haigestumine edeneb?