"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
kell 12-14 Täna võtab Põhja-Tallinna valitsus elanikke vastu Pelgulinna välikontoris (0)
24. september 2021
Põhja-Tallinna Valitsuse meeskond. Foto: Ilja Matusihis

Täna, 24. septembril kell 12 võtab Põhja-Tallinna vanem kodanikke vastu Kolde Selveri juures.

“Täna avame linnaosavalitsuse välikontori Pelgulinnas, kuhu ootame põhjatallinlasi jagama oma muresid ja ettepanekuid,” ütles Põhja-Tallinna vanem Manuela Pihlap. Ta lisas, et Kolde Selveri juurde on põhjust tulla ka seetõttu, et kl 14-19 töötab seal Qvalitase Arstikeskuse vaktsineerimisbuss, kus saab vaktsineerida koroonaviiruse vastu Pfizer-BioNtech Comirnaty,  Spikevax (Moderna) või  COVID-19 Vaccine Janssen vaktsiinidega. 

Põhja-Tallinna valitsuse välikontor on avatud reedel, 24.09 kl 12-14 Kolde Selveri juures (Sõle 31). 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.