"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
FOTOD Mustamäe Pöörise elurajoonis toimus selle hooaja viimane tasuta lastehommik (0)
26. september 2021
Ilja Matusihis

Sel aastal 6. juunist 26. septembrini kestnud Mustamäe tasuta lastehommikute hooaja jooksul korraldas linnaosavalitsus Mustamäe erinevates asumites igal pühapäeval algusega kell 12 põnevaid vabaõhu lasteüritusi, kus väikesed mustamäelased said professionaalsete päevajuhtide juhendamisel mängida vabas õhus võistkondlikke mänge,

Vaata galeriid (81)

lustida lemmik multifilmitegelaste seltsid ja maitsta head ja paremat. 2021. aasta Mustamäe Linnaosa Valitsuse korraldatud tasuta lastehommikute korraldamist toetasid AS Balbiino ja AS Selver. Tasuta lastehommikute näol on tegemist Mustamäe Linnaosa Valitsuse traditsioonilise ürituste sarjaga, mis jätkub ka järgmisel aastal.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.