"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
VIDEO VAATA SAADET "Tallinna panoraam": Kuidas julgustada algajat ettevõtjat oma lennukaid ideid ellu viima? (0)
26. september 2021
Pealinn

Juba 18. korda toimuval Tallinna ettevõtluspäeval püütakse innustada ja toetada ka kõiki neid, kes alles mõtlevad ettevõtlusega alustamisele.  

Tallinnas haiglates töötavatele meedikutele on elamispinna probleemi lahendamisel  suureks abiks Akadeemia teel  asuv arstide ja õdede maja, kus elab ligi 100 tervishoiutöötajat.  Nii  nagu teisteski linna munitsipaalkorterites, on ka meedikute majas üürihinnad väga soodsad.

Tallinna uus lemmikloomaregister eeldab, et registreeritud peavad olema kõik kodus peetavad lemmikloomad, mitte ainult koerad ja kassid.

Kalamajas avati Eesti esimene  kogukonnamuuseum.   Kotzebue tänaval asuvas funk villas, kus on varemgi tegutsenud erinevad muuseumid, on nüüd kodu leidnud  Kalamaja muuseum, mille sisu loomisest võtsid aktiivselt osa ka kohalikud elanikud.

Arhitektuuriajaloolane ja muinsuskaitsja Oliver Orro lühiretked viivad meid Tallinna vähemtuntud ajaloolistesse paikadesse, mis on suurte muutuste ootel.  Seekord tutvustab Orro Tallinna hipodroomi piirkonda, selle kohta linnaruumis, arhitektuurilist ajalugu, tänapäeva ja ka tulevikuplaane .

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.