"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Kristiines lõppes Nõmme tee taastusremont (0)
27. september 2021
Foto: Nõmme LOV

“Tööde käigus uuendati tänava sõidutee asfaltkate, vahetati välja lagunenud äärekivid ja korrastati töömaale jäävad kaevupäised. Lisaks teetöödele teostati ka puude hoolduslõikustja haljastustööd,” selgitas Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Kristiine linnaosas Nõmme teel Kajaka tänava ja Tammsaare tee vahelisel lõigul on lõppenud tee mahukas taastusremonttöö. Tööde maksumus oli umbes 266 000 eurot.

“Nõmme tee on linnaosa üks kesksetest tänavatest, mida igapäevaselt kasutavad paljud piirkonna elanikud ja sealtkaudu liigub palju ka transiitliiklust. Seetõttu oli oluline see teelõik korda teha. Meil on hea meel, et käesoleval aastal on linnaosas saanud korda teisedki olulised tänavalõigud ja tööd jätkuvad plaanipäraselt,” rõhutas Riibe.

Töid teostas Watercom OÜ Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalameti tellimusel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.