“Elus ja maadluses ei tule midagi lihtsalt, tööd peab tegema.”

Epp Mäe, maadleja
iga kuu viimasel kolmapäeval Põhja-Tallinnas alustas taas eakate akadeemia (0)
29. september 2021
Foto: Ilja Matusihis

„Eakate akadeemia, mida kutsutakse vahel austavalt ka väärikate ülikooliks, alustab vaheaja järel uuesti tegutsemist ja sel kolmapäeval tulevad huvilistele Tallinna Botaanikaaia taimeriigist rääkima direktor Urve Sinijärv ning giid Maria Strukova,“ märkis Põhja-Tallinna vanem Manuela Pihlap.

Vaata galeriid (20)

Kolmapäeval, 29.septembril alustas Põhja-Tallinna Sotsiaalkeskuses (Sõle 61a) uut hooaega taas eakate akadeemia. Loengud toimuvad iga kuu viimasel kolmapäeval. Kell 12 toimub loeng eesti keeles ja kell 14 vene keeles.

Järgnevad eakate ülikooli loengud toimuvad 27.oktoobril (legendaarne estoonlane Arne Mikk), 24.novembril (dr. Ralf Allikvee) ja 29.detsembril (Kadrioru kunstimuuseumi direktor Aleksandra Murre). Nimetatud esinejad peavad oma loengu mõlemas – nii eesti kui vene keeles. 

Akadeemiaga saab liituda vastavalt Vabariigi Valitsuse kehtestatud piirangutele, kontrollitakse kõikide osalejate nakkusohutust. Olenevalt olukorrast võib ürituste kava muutuda.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.