“Elus ja maadluses ei tule midagi lihtsalt, tööd peab tegema.”

Epp Mäe, maadleja
Eha võrk jätkab ametis Abilinnapea umbusaldamine ei läinud läbi (0)
30. september 2021
Tallinna abilinnapea Eha Võrk. Foto: Mats Õun

„Paar nädalat enne valimisi algatatud umbusaldusavaldus pole tõsiseltvõetav. Abilinnapea väljavahetamine ei lahenda praegu ühtegi küsimust, eelkõige on see opositsioonierakondade valimiskampaania osa. Mõistan uurimisorganite töö olulisust, kuid siin on selgelt näha lähenevate valimiste mõju,“ ütles linnavolikogu esimees Tiit Terik.

Tallinna linnavolikogu opositsioonierakondade algatatud umbusaldusavaldus ei kogunud piisavalt poolthääli ja Tallinna abilinnapea Eha Võrk jätkab ametis.

Täna toimunud linnavolikogu erakorralise istungi päevakorra ainsa punktina arutati umbusaldusavaldust abilinnapea Eha Võrgule, mille esitasid eelmise nädala neljapäeval Reformierakonna, Sotsiaaldemokraatliku Erakonna, Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna ja Isamaa Erakonna fraktsioonide liikmed.

Umbusaldusavaldus kukkus läbi, kuna volikogu 79 liikmest toetas seda vaid 30 linnavolinikku. Selleks, et umbusaldus leiaks toetust, on vaja vähemalt 40 linnavolikogu liikme poolthäält.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.