"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Kristiine linnaosavalitsus asub mänguväljakutel tasuta helkureid jagama (0)
30. september 2021
Foto: Kristiine LOV

„Igaüks, kes veel pole oma lapsele või iseendale helkurit varunud, võib selle tänasest saada Räägu pargi (Nõmme tee 52), Vaarika tn 15a ja Tulika 64 mänguväljakult,“ ütles Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe. „Helkurid on riputatud mänguväljakute piirdeaiale, kust lastel on lihtne neid võtta,” lisas Riibe.

Et muuta pimedal ajal liikumine ohutumaks, algatas Kristiine Linnaosa Valitsus helkurite jagamise laste mänguväljakutel.

On eksitav arvata, et linnatänavatel ei pea helkurit kandma. Ka linnatänavatel on helkuri kandmine vajalik, sest linnades on üleüldist intensiivset valgust suhteliselt palju, mistõttu võib jalakäija jääda selle taustal märkamatuks. Pimedal sügise ja talveperioodil aitab selle vastu helkur. Möödunud aastate kogemus näitas, et sellist aktsiooni on vaja ning see on väga populaarne,” selgitas Jaanus Riibe. 

Kui Kristiine linnaosa helkuripuu on aastate jooksul saanud juba traditsiooniks, siis sel aastal proovisime kampaaniat teha teisiti. Helkureid võib leida Kristiine linnaosas Räägu pargi (Nõmme tee 52), Vaarika tn 15a ja Tulika 64 mänguväljakutelt. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.