"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Lembitu pargis saab harrastada moodsat spordiala (0)
30. september 2021

Tallinna kesklinnas Lembitu pargis saab alates tänasest katsetada slackline’i – maailmas populaarsust koguvat uut sportlikku vaba aja veetmise võimalust.

Slackline ehk tasakaaluliin on puude või postide vahele pingutatav elastne rihm, millel saab tasakaalu harjutada, köiel kõndi õppida ning vilumiuse kasvaes ka hüpata ja harjutusi teha. Slackline’i harrastajate hulk kasvab suure kiirusega. Nüüd on lõpuks ka Kesklinnas võimalik alaga tutvuda ja esimesi proovisamme teha  See uus sportlik ajaveetmise viis on mõeldud mitte ainult lastele, vaid ka noortele ja täiskasvanutele. Slackline’i saab harrastada nii suvel kui ka talvel ja iga uus võimalus olenemata aastaajast vabas õhus liikuda on teretulnud“ ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm.

Slackline’i avamisest võtsid osa Tallinna Reaalkooli neljanda klassi õpilased, kes uut atraktsiooni suure rõõmuga katsetasid ja kogenud treeneri Tauri Vahesaare juhtimisel õppisid, kuidas elastsel rihmal tasakaalu säilitada ja põnevaid trikke teha. 

Kesklinna valitsusel on plaanis paigaldada oktoobris slackline’i lint ka Falgi tee ääres olevale rohealale (Falgi tee 2).

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.