“Elus ja maadluses ei tule midagi lihtsalt, tööd peab tegema.”

Epp Mäe, maadleja
Tallinna Turud kuulutas välja hoidiste konkursi Kui aasta tagasi toodi rohkem moose, siis tänavu on võistlustules enim soolaseid hoidiseid (0)
30. september 2021

“Ei mina küll sellest konkursist osa ei võta, aega ei ole. Üldiselt ma moose ka ei keeda, kui vaja tulen siia Nõmme turule ja ostan turult,” rääkis Nõmme turul Maimu.

“Mina samuti ei osale, sest ma olen lihtsalt nii laisk inimen, et ma ei viitsi. Mina ostan kõik vajaliku Selverist ja ei vaeva end mingite hoidiste tegemisega,” oli sama meelt pensionär Aime.

“Inimesed päris meelsasti osalevad hoidiste konkursil. Seekord on toodud rohkem soolaseid hoidiseid, aga näiteks aasta tagasi oli meil rohkesti moose. Üldiselt ongi nooremad inimesed, kes oma kätetööd toovad, võibolla sellepärast see eelnevaid prouasid ka ei kõnetanud. Aega oma hoidiseid meile toimetada on veel kaks päeva, aga, kes ikkagi ei jõua reedeks ehk 1.oktoobriks, siis me ootame kõigi töid veel ka nädalavahetusel. Źürii tuleb kokku 5.oktoobril ja siis kuulutame välja ka võitja,” rääkis Tallinna Turud turundusspetsialist Arle Agu.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.