"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Põhja-Tallinn viib lehekotid tasuta ära (0)
01. oktoober 2021
Foto: Ilja Matusihis

„Vedu algas septembris ning toimub igal esmaspäeval ja teisipäeval kuni sügise lõpuni. Lehekotid viiakse tasuta ära ainult nendelt kinnistutelt, mille omanikud on edastanud linnaosavalitsusele oma aadressi ja lehekottide arvu,” ütles Põhja-Tallinna vanem Manuela Pihlap.

Põhja-Tallinna valitsus korraldab lehekottide tasuta vedu. Need kinnistuomanikud, kes soovivad lehekotid tasuta ära anda, peavad eelnevalt registreeruma.

Põhja-Tallinna kinnistuomanikud võivad kokku kogutud lehekotid tasuta ära anda. Kuni 200-liitrisesse kotti võib panna ainult lehti ja kinni seotud kott peab olema tõstetud tee äärde. Linnaosa valitsuse lepingupartner Eesti Keskkonnateenused viib kotid ära igal esmaspäeval ja teisipäeval kuni 30. novembrini

Vedu toimub ainult linnaosavalitsust eelnevalt teavitanud kinnistute omanikelt, kes on edastanud täpse aadressi, asukoha ja lehekottide arvu. Registreerida tuleb igal nädalal ja registreerimine käib olemasoleva nädala kohta. Nimekiri läheb lukku esmaspäeviti kl 9.00. Registreerimisvorm: https://forms.gle/eNSP1iUAtnGxiS6YA

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.