“Elus ja maadluses ei tule midagi lihtsalt, tööd peab tegema.”

Epp Mäe, maadleja
TATJANA: alkohol ei ole väljapääs probleemist (0)
01. oktoober 2021
Tatjana.

“Tervishoiutöötajana mina loomulikult ei poolda joomist üdse. Tore, et on sellised kampaaniad, mis panevad, kasvõi kuuks ajaks noori mõtlema, et võiks hoogu maha võtta pärast suve ja jõusaali poole vaadata,” ütles Tatjana. Pealinn uuris linlastelt, kas nad läksid kaasa kampaaniaga “septembris ei joo”.

“Pole inimesi, kes ei joo üldse. Mõni ikka tõstab vahuveini pokaali aastavahetusel, aga igapäevane süstemaatiline joomine on väga libe tee,” tõdes Tatjana. “Alkohol ei ole väljapääs probleemist, see on sissepääs.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.