“Elus ja maadluses ei tule midagi lihtsalt, tööd peab tegema.”

Epp Mäe, maadleja
Tallinna Botaanikaaias õpetatakse rooside eest hoolt kandma (0)
02. oktoober 2021
Albert Truuväärt

Tallinna Botaanikaaias saab laupäeval spetsialistide käe all õppida rooside sügishooldust.

Botaanikaaia rosaariumis kella 11-12 toimuvas töötoas tuleb juttu rooside talveks ettevalmistamisest, sh oskuslikust tagasilõikamisest, sobivaimate katmismaterjalide valikust, tõhusatest taimekaitsevahenditest ja –meetoditest ning muudest rooside kasvatamisega seonduvatest tegevustest. Õpetusi jagavad botaanikaaia vanemaednik ja Eesti Roosiklubi juhatuse esimees Toomas Türk ning Tallinna Botaanikaaia taimekaitsespetsialist Pille Hermann.

Rooside sügishoolduse töötuppa pääseb botaanikaaia sissepääsupiletiga.

Botaanikaaia külastaja peab esitama tõendi Covid-19 vaktsineerimise, läbipõdemise või koroonatesti negatiivse tulemuse kohta koos isikut tõendava dokumendiga. Tõendit ei pea esitama alla 18-aastased külastajad. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.