"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
fotod Botaanikaaed tutvustab oktoobris Gruusia loodust (0)
05. oktoober 2021

Oktoobrikuu on Tallinna Botaanikaaias pühendatud Gruusiale. Gruusia kuu raames viib botaanik Urmas Laansoo huvilised põnevale ringkäigule Gruusia päritolu taimede juurde. Ekskursioonid botaanikaaias toimuvad 9., 16. ja 23. oktoobril kell 12.00 – 13.30.

Vaata galeriid (9)

Ringkäigul saab teada, kui palju kasvab Gruusias taimi, kes on Gruusia rahvuspuu ja rahvuslill ning milliseid Gruusia päritolu taimi saab Eestis kasvatada.

Ringkäigule pääseb botaanikaaia piletiga. Registreerimine aadressil botaanikaaed.ee/uudis/gruusia

Koostöös Eesti Välisministeeriumiga pakub Tallinna Botaanikaaed Eestis resideeruvatele välissaatkondadele võimalust tutvustada botaanikaaias oma riigi bioloogilist ning kultuurilist mitmekesisust ja teadvustada seeläbi globaalse looduskaitse aktuaalsust. Saatkondadel on võimalik kasutada Tallinna Botaanikaaeda ning eeskätt selle äsja renoveeritud Palmimaja kuni kuu aja jooksul ürituste korraldamise paiga ning ekspositsioonipinnana.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.