“Elus ja maadluses ei tule midagi lihtsalt, tööd peab tegema.”

Epp Mäe, maadleja
Mittetulundusühing soovib puhastustöötajatele ausamba püstitada (0)
05. oktoober 2021
Foto: Scanpix

Mittetulundusühing Steka kuulutas välja noortele kunstnikutele suunatud ideekonkursi, et rajada ausammas puhastustöötajatele.
 
Kunstialase loometegevusega tegeleva MTÜ eesmärk on ideekonkursiga pakkuda noortele talentidele võimalust eksponeerida oma loomingut avalikus ruumis. Ausamba rajamisega soovib ühing avaldada tänu kõikidele puhastustöötajatele, kes päevast-päeva töötades maailmas puhtust hoiavad, vahendab BNS.

Tulevase ausamba asukoht on Haabersti bussipeatuse taga, kus asub kolmnurkne roheala, mida ümbritsevad kõnni- ja kergliiklusteed. 

Ausamba projekt peab sisaldama ausamba 3D eskiisi või maketti kõrgusega kuni 100 sentimeetrit, milles kajastub sümboolselt ehk läbi skulptuuri ja selle arhitektuuriliste lahenduste tänu ning tunnustus töötajatele, kes teevad meie maailma ja kodu puhtaks; tekstilist osa selgituskirjana, mis avab projekti ideid ning graafilist osa, mis koosneb territooriumi planeerimis-korralduslikust skeemist mõõtkavas.

Registreerimine ideekonkursile lõppeb 30. oktoobril. Žürii poolt valitud ideeprojekti autorile on määratud preemiaks 1000 eurot.

Ausambe ideekonkursi veebileht asub aadressil www.steka.ee.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.