"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
mupo maskott külastas Heleni kooli „Ma küll ütlesin issile, et nii ei tohi, aga tema kihutas ikkagi!“ (0)
05. oktoober 2021
Mupo maskott lumeleopard Lauri koos Heleni kooli õpilastega. Foto: MUPO

Tänase Õpetajate päeva puhul käis mupo maskott lumeleopard Lauri külas Heleni kooli õpetajatel ja lastel. Koos korrati üle linnas liiklemise A,B,C, valgusfooride tulede tähendus ja helkurite kandmise vajalikkus.

Vaata galeriid (4)

Mitme lapse siiraks mureks oli asjaolu, et nende emme või issi kipub valgusfooris põleva punase tule ajal üle jalakäijate raja sõitma. „Ma küll ütlesin issile, et nii ei tohi, aga tema kihutas ikkagi!“ sosistas üks murelik patsidega tüdruk  Laurile kõrva sisse. Samasugune mure oli mitmel teiselgi lapsel.

Kõik lapsed tahtsid proovida jalgraja ületamist praktikas – siin läks kõik hästi, lastel olid liiklusreeglid selged, kuigi mõnel kippus enne ületamist pilk esmalt pöörduma paremale ja alles seejärel vasakule, aga vigade parandus käibki iga õppimise juurde.

Lauri sai mitu pikka pai ja hulgaliselt kallistusi. Lastele jätsid mupo inspektorid aga kingiks helkurid ja õpetajatele mälupulgad, kuhu koos tehtud fotod salvestada.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.