"Kui vanasti said inimesed tänaval petta, siis nüüd internetis."

Joosep Kaasik, Põhja prefekt
Pirita tänas õpetajaid tordiga (0)
05. oktoober 2021
Foto: Pirita LOV

„Kõigis koolides ja lasteaedades teevad õpetajad erakordselt tänuväärset ja olulist tööd. Peale laste õpetamise ja arendamise kujundavad nad laste hoiakuid ja käitumist. Selles töös on nii rõõme kui ka muresid, sest lapsed, keda juhendate, on erinevad. Head Pirita õpetajad, te olete tööga suurepäraselt hakkama saanud. Suur tänu teile,” ütles Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Pirita linnaosa valitsuse esindajad käisid Pirita lasteasutustes, et tunnustada õpetajaid tordiga.

Juba kolmandat aastat järjest viis Pirita linnaosa valitsus õpetajate päeval koolidele ja lasteaedadele torte, et tänada ja tunnustada õpetajaid vastutusrikka töö eest.

Pirita linnaosas on kolm kooli ja kuus lasteaeda.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.