“Elus ja maadluses ei tule midagi lihtsalt, tööd peab tegema.”

Epp Mäe, maadleja
Tallinna uudised 05.10 Tolmavad ehitusplatsid, õpetajate päev, rahvusraamatukogu remont ja aasta kodaniku valimised (0)
05. oktoober 2021

Tallinn on olnud hädas tolmavate ehitusplatsidega. Tihti tuleb sealt linnatänavaile tolmu ja muda, mis linnakeskkonda reostab. Keskkonna- ja Kommunaalamet on nüüd hakanud laitmise asemel kiitma. Amet selgitab välja kõige parema heakorraga ehituse.

TALLINNA AASTA KODANIKU VALIMISED
Aasta linnakodaniku konkursile oodatakse häid kandidaate. Konkursi eesmärk on tunnustada neid, kes on linna jaoks midagi ära teinud.

ÕPETAJATE PÄEV
Õpetajad on koroonaajal tänuväärset eeskuju andnud.

RAHVUSRAAMATUKOGU REMONT
Eesti Rahvusraamatukogul seisvad ees suured muutused. Hoone läheb novembris neljaks aastaks remonti ning väljub sealt täiesti uue sisuga. Veel viimast kuud on võimalik külastada praegust hoonet ning selle salasoppe.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.