“Elus ja maadluses ei tule midagi lihtsalt, tööd peab tegema.”

Epp Mäe, maadleja
Tallinna uudised 06.10 Gaasi hinnatõus mõjutab rohelisi ettevõtteid, uue Tallinna haigla rajamine, toimetuleku määra tõstmine (0)
06. oktoober 2021

Maagaasi hind tegi Euroopas täna korraliku hinnatõusu suurenedes 40%. Kui Euróopa energiakriis ei vaibu, võib see hoop tabada ka Tallinnas gaasiga sõitvaid liinibusse. Linnatransport loodab siis riigipoolsele abile kas otsetoetuste või biogaasi tootmise suurema toetamisega.

TALLINNA HAIGLA
Tallinna Haigla ehituse planeerimine jätkub ja hoone mahtusid ei ole linnal plaanis vähendada.

TOIMETULEKU MÄÄRA TULEB TÕSTA
Tallinna linnavalitus leiab, et hüppeliselt kasavavate hindade tõttu tuleks tõsta ka toimetulekutoetust.

TIPPTASEMEL ILUUISUTAJAD TALLINNAS
Tallinnast saab järgmise aasta alguses tõeline uisumaailma pealinn. Tondiraba Jäähallis toimuvad jaanuarikuus nii iluuisutamise Euroopa meistrivõistlused, kui ka iluuisutamise Nelja Kontinendi maailmameistri võistlused.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Seotud artiklid