"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
UURING Keskmine brutopalk on kahe aastaga tõusnud 13 protsenti (0)
06. oktoober 2021
Foto: Pixabay

Tööportaali CVKeskus statistika andmetel oli töökuulutustel pakutav keskmine brutopalga vahemik kolmandas kvartalis 1200–1586 eurot, mida on 13 protsenti rohkem kui kaks aastat tagasi ehk 2019. aastal samal ajal.

Palgapakkumiste kiiret kasvu mõjutavad suuresti kontoritöötajatele ja tippspetsialistidele suunatud tööpakkumised, kus pakutav töötasu on kahe aastaga kerkinud vastavalt 20 protsenti ja 19 protsenti, vahendab BNS.

Keskastmejuhtidele ja tippspetsialistidele suunatud tööpakkumistel ulatus keskmine palgapakkumine tänavu kolmandas kvartalis 2356 euroni, keskastmespetsialistidele ja kontoritöötajatele suunatud tööpakkumistel 1982 euroni.

Oskustöölistele ja kutsetöötajatele suunatud tööpakkumistel ulatus palgapakkumine 1678 euroni, teenindus- ja müügitöötajatel 1211 euroni ja abitöötajatel 1135 euroni. 

Asukohtade lõikes kasvasid palgapakkumised kõige kiiremini pealinnas, kerkides kahe aasta taguse ajaga tervelt 20 protsenti. Samal ajal oli Tartus palgapakkumiste tõus 12 protsenti, Pärnus 10 protsenti ja Ida-Eestis kõigest 2 protsenti.

“Palgapakkumiste kiire kasv Tallinnas on seotud pealinnas pakutavate töödega. Nimelt otsitakse pealinnas rohkem kontoritöötajaid ja spetsialiste, mis moodustavad pea kolmandiku kõikidest avaliku töötasuga tööpakkumistest,” selgitas palgastatistikat CVKeskuse turundusjuht Henry Auväärt.

Avaliku palgapakkumisega tööpakkumised said kolmandas kvartalis 63 protsenti rohkem kandideerimisi kui samaväärsed peidetud palgaga tööpakkumised.

Enim mõjutas palgapakkumise lisamine töökuulutusele kontoritöötajaid ja keskastmespetsialiste, kus palga avalikustamine suurendas kandideerimiste arvu koguni 84 protsenti. Lisaks kerkisid palga avalikustamisega märkimisväärselt lihttööliste ja oskustööliste kandideerimised, vastavalt 65 protsenti ja 52 protsenti. Kõige vähem mõjutas palgapakkumise avalikustamine juhte. 

“Konkurents töövõtja tähelepanu püüdmise nimel on kerkinud viimaste aastate teravaimaks,  nõudes tööandjatelt väärtuspakkumistega eristumist. Pakutava palgavahemiku avalikustamine on kiireim ja lihtsaim viis muuta värbamist efektiivsemaks,” tõdes Auväärt.

CVKeskuse palgavõrdluse statistika pärineb 8411 avaliku palgaga tööpakkumiselt. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.